Диетата с NEERA BAUM SYRUP е диета за пречистване и намаляване на теглото чрез сока от диворастящи палми от Цейлон и кленови дървета от Канада, които са богати на минерали и микроелементи. Тя е природен метод за намаляване на теглото, който може да се провежда от всеки здрав човек без проблеми и вредни странични ефекти и без ограничения във времето. Носи жизненост и самочувствие.

ПРИГОТВЯНЕ

За 1 чаша от около 150 mL са необходими 2 супени лъжици прясно изстискан лимонов сок (1/2 лимон) и 2 супени лъжици от сиропа NEERA BAUM SYRUP. Допълва се със средно топла или студена минерална вода, след което се добавя една щипка лют червен  пипер. По време на диетата с NEERA BAUM SYRUP трябва ежедневно да се приемат най-малко 3 литра течности.
1 Напитката замества храненето прeз деня.

При необходимост може сутрин веднага след ставане и вечер преди лягане да се изпива билков чай със слабително действие за подпомагане на освобождаването от излишните вещества.

БЪРЗО И ПЪЛНОЦЕННО ПОДОБРЕНИЕ

Опасенията, че по време на диетата може да възникне белтъчна недостатъчност са неоснователни тъй като по принцип хората приемат ежедневно много повече белтъци, отколкото са им необходими. Постоянният излишък може да доведе до пренатоварване на организма и обмяната на веществата, така че краткосрочното ограничаване на белтъчния прием подпомага необходимото облекчаване на храносмилателната система. Важно е да знаете, че по време на диетата се ограничава приемът на витамин В, но за краткото време на самата диета.
1 Ежедневното чревно прочистване чрез слабителен чай  се препоръчва като краткосрочен метод за профилактика срещу заболявания на стомашно-чревната флора.
1 Чрез диетата с NEERA BAUM SYRUP човек получава напълно ново усещане за тялото си.

 

Чувството за глад изчезва още през първия ден и работоспособността се увеличава значително. Човек се изпълва с въодушевление и енергия след освобождаването от мастни отлагания. Други благоприятни ефекти са прекратяването на предишните постоянни болки, сънливост и слабост или най-малкото те са силно намалени. 

1 За здрави хора диетата с NEERA BAUM SYRUP е рационален и природен метод за освобождаване на тялото от натоварващите шлаки, съпътствано от чувство за комфорт и напълно запазена работоспособност.
1 В много случаи диетата се препоръчва също и за хора, страдащи от заболявания (ревматизъм, подагра, кожни заболявания), под контрола на лекар или медицински професионалист.

СЪСТАВКИ НА ДИЕТАТА

ДИЕТАТА С ЛИМОНОВ СОК включва следните съставки:

limon
1. Лимонов сок ( 2 супени лъжици за 1 чаша) Не забравяйте, че на ден трябва да се приемат най-малко 6 чаши от течността.
2. Сироп от NEERA BAUM SYRUP. Необходими са 2 супени лъжици за 1 чаша.
3. Лют червен пипер, добавя се според вкуса и предпочитанията Ви.


ИНСТРУКЦИЯ ЗА МНОГОДНЕВНА ДИЕТА (5-10 дни)


Приготвяне на сместа за Вашата дневна доза :

За 1 литър се нуждаете от около  12 супени лъжици сироп  NEERA BAUM SYRUP, 12 супени лъжици прясно изстискан лимонов сок, 6 малки щипки лют червен пипер и минерална вода.

Пийте сиропа от NEERA BAUM SYRUP  всеки път, щом почувствате апетит или глад. Напитката може да се употребява топла или студена по желание. По време на диетата непременно трябва да следите за ежедневния си прием на най-малко 3 литра течност.

След диетата тялото трябва бавно отново да привикне към обичайното хранене. За това се нуждаете от допълнителни 2-4 дни за пренастройка.

ЗАХРАНВАНE

Първи ден:  прясно изстискан портокалов сок и сироп от дърво Neera.
Втори ден:
  прясно изстискани плодови сокове плюс лека зеленчукова супа или една ябълка за вечеря. През деня може да се продължи с приема на сироп от дърво Neera 1-2 пъти.
Трети ден:
  прясно изстискани сокове, зеленчукова супа и задушен зеленчук.
1 За подобряване на стомашно-чревната флора се препоръчва, след края на диетата, в продължение на 5 последователни дни ежедневно да се взема 1 супена лъжица ленено семе, предварително накиснато във вода.

1 В практиката е доказано, че след диета организмът трябва да се поддържа чрез:
- Капсули, съдържащи цветни полени, перга и маточно пчелно млечице.

- Хранителни добавки с увеличено съдържание на натурални жизненоважни вещества (минерали, микроелементи, витамини и др.)

СЪЩНОСТ НА ПРОЦЕСА

limoni2Съдържанието на глюкоза в сиропа от дърво Neera, в съчетание с витамин С, предпазва черния дроб. Черният дроб пречиства организма от токсичните вещества.

Тази функция за детоксикация на черния дроб е значително подпомогната по време на диетата с NEERA BAUM SYRUP.  Клиникохимични изследвания потвърждават, че съдържанието на глюкоза в дървесните сиропи в съчетание с витамин С, предпазва черния дроб от неблагоприятните ефекти на гладуването.

Стойностите на мазнини в кръвта имат благоприятно понижаване, до достигане на нормалните стойности.

Обилният прием на течности (най-малко 3 литра течности ежедневно) по време на диетата с NEERA BAUM SYRUP , предпазва бъбреците. Клиникохимични изследвания на стойностите на пикочна киселина показват липса на неблагоприятни промени.
1 Основа на диетата е пресният лимонов сок, който според данни от таблицата за химичния състав на хранителните продукти на DGE (Немската агенция за храните) съдържа плодов сок, въглехидрати, натрий, калций, фосфор, желязо, витамин А, В1, ниацин и витамин С. Една съставка на лимоновия сок има особено голямо значение: лимонената киселина (триосновна оксикарбонова киселина) облекчава усвояването на калций.
1 Аскорбиновата киселина (витамин С) е необходима за поддържането на здравината на костите, зъбите и кръвоносните съдове. Тя подпомага съпротивителните сили на организма и е необходима за нормалното функциониране на антиоксидантите. Чрез приема на лимонов сок по време на диетата от над 80 mg дневно (DGE препоръчва 75 mg дневно за подрастващи) се предотвратява възможният недостиг на витамин С и чрез подобряването на вътреклетъчния обмен се мобилизира цялостния организъм, като при това се освобождават натоварващите вредни отлагания. Това е причината човек да се чувства забележимо по-добре и по-силен след диета с лимонов сок.
fun-limonNEERA BAUM SYRUP  съдържа и други полезни висококачествени съставки -  въглехидрати, ценните минерални вещества калций, магнезий, цинк, желязо, манган, натрий, калий и различни ензими. Чрез високото съдържание на минерални вещества и микроелементи се избягват симптомите на изтощение и се поддържа работоспособността на организма. Посредством повишеното съдържание на въглехидрати в захарта (фруктоза и декстроза) се гарантира необходимото снабдяване с енергия на организма, особено на нервните и мозъчните клетки, които са силно зависими от декстрозата като енергиен източник. Това прави невъзможно развитието на „диабет след гладуване” и „ацидоза след гладуване”.
1 Друга съставна част на диетата с лимонов сок е лютият червен пипер, който в малки количества действа миколитично, подсилващо и стимулиращо за храносмилателните органи. Освен това ментоловите съединения имат неутрализиращ ефект върху ароматите, който успешно противодейства на миризмите от тялото и устата при усиленото освобождаване от шлаките.

dietta_400